Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27610
Title: | Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон |
Authors: | Галух, Б. І. Паска, М. З. Драчук, У. Р. Halukh, B. I. Paska, M. Z. Drachuk, U. R. |
Keywords: | технологія майонез харчові волокна інулін целюлоза |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Галух Б. І. Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон / Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 3(60), ч. 4. - С. 21-30. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27610 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2014_16_3(4)__5 Галух_Паска.pdf | 3.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.