Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27609
Title: Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Keywords: напівкопчені ковбаси
рослинна сировина
комбіновані ковбасні вироби
борошно сочевичі
жирові клітини
чебрець
ялівець
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 2 (59), ч. 4. - С.156-163.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27609
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2014_16_2(4)__26 (1)_Паска_Маркович.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.