Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27609
Title: | Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Paska, M. Z. Markovych, I. I. |
Keywords: | напівкопчені ковбаси рослинна сировина комбіновані ковбасні вироби борошно сочевичі жирові клітини чебрець ялівець |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Паска М. З. Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 2 (59), ч. 4. - С.156-163. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27609 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2014_16_2(4)__26 (1)_Паска_Маркович.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.