Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.date.accessioned2020-12-14T12:20:51Z-
dc.date.available2020-12-14T12:20:51Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationПаска М. З. Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 2 (59), ч. 4. - С.156-163.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27609-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectкомбіновані ковбасні виробиuk_UA
dc.subjectборошно сочевичіuk_UA
dc.subjectжирові клітиниuk_UA
dc.subjectчебрецьuk_UA
dc.subjectялівецьuk_UA
dc.titleГістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2014_16_2(4)__26 (1)_Паска_Маркович.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.