Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27536
Title: | Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages |
Authors: | Paska, Mariia Zinoviivna Markovych, Iryna Illivna Simonov, Roman Petrovych Паска, Марія Зіновіївна Маркович, Ірина Іллівна Сімонов, Роман Петрович |
Keywords: | напівкопчені ковбаси сочевиця |
Issue Date: | 1-Dec-2020 |
Citation: | Paska M. Z. Lentil flour as protein supplement in the produktion of smoked sausages / Paska Mariia Zinoviivna, Markovych Iryna Illivna, Simonov Roman Petrovych // European Applied Sciences : modern approaches in scientific researches : international Scietific conference. - Stuttgart, Germany, 2013. - Р. 68-72. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27536 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Маркович_Сімонов_2013_кофн.pdf | 199.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.