Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27533
Title: Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину
Authors: Швед, О. В.
Паска, М. З.
Shved, O. V.
Paska, M. Z.
Keywords: варені ковбаси
харчові волокна люпину
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Швед О. В. Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину / Швед О. В., Паска М. З. // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 105.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27533
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Щвед_ХДУХТ_2013 (1).pdf29.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.