Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШвед, О. В.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorShved, O. V.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-30T13:42:59Z-
dc.date.available2020-11-30T13:42:59Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationШвед О. В. Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину / Швед О. В., Паска М. З. // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 105.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27533-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectхарчові волокна люпинуuk_UA
dc.titleРозробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Щвед_ХДУХТ_2013 (1).pdf29.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.