Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27483
Title: | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" |
Authors: | Паска, М. З. Paska, M. Z. |
Keywords: | м'ясні продукти фізико-хімічні осни технології біохімічні технології |
Issue Date: | 23-Nov-2020 |
Citation: | Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2010. - 12 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27483 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фіз.-хім.-Паска_2010 робочо програма.pdf | 733.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.