Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27483
Title: Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Keywords: м'ясні продукти
фізико-хімічні осни технології
біохімічні технології
Issue Date: 23-Nov-2020
Citation: Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2010. - 12 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27483
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фіз.-хім.-Паска_2010 робочо програма.pdf733.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.