Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-23T12:39:28Z-
dc.date.available2020-11-23T12:39:28Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationФізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2010. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27483-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясні продуктиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні осни технологіїuk_UA
dc.subjectбіохімічні технологіїuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних виробів : програма напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" 6.091700 за спеціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фіз.-хім.-Паска_2010 робочо програма.pdf733.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.