Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476
Title: Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Keywords: м’ясо
харчова цінність
хімічний склад
мікроелементи
Issue Date: 23-Nov-2020
Citation: Паска М. Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами / М. Паска // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - № 2. - С. 26-28.
Abstract: В роботі розглянуто харчову цінність, функціонально-технологічні властивості яловичини збагаченої дефіцитними мікроелементами.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
прод.індустрія_2010_Паска.pdf537.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.