Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2020-11-23T10:28:48Z-
dc.date.available2020-11-23T10:28:48Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationПаска М. Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами / М. Паска // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - № 2. - С. 26-28.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто харчову цінність, функціонально-технологічні властивості яловичини збагаченої дефіцитними мікроелементами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.titleОцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
прод.індустрія_2010_Паска.pdf537.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.