Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T10:28:48Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T10:28:48Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами / М. Паска // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - № 2. - С. 26-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476 | - |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто харчову цінність, функціонально-технологічні властивості яловичини збагаченої дефіцитними мікроелементами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.title | Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
прод.індустрія_2010_Паска.pdf | 537.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.