Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476
Title: | Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами |
Authors: | Паска, М. Paska, M. |
Keywords: | м’ясо харчова цінність хімічний склад мікроелементи |
Issue Date: | 23-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. Оцінка м'яса яловичини, збагаченої дефіцитними мікроелементами / М. Паска // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - № 2. - С. 26-28. |
Abstract: | В роботі розглянуто харчову цінність, функціонально-технологічні властивості яловичини збагаченої дефіцитними мікроелементами. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27476 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
прод.індустрія_2010_Паска.pdf | 537.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.