Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470
Title: Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр")
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Keywords: дипломні роботи
методичні рекомендації
напрямок "Харчова технологія та інженерія"
Issue Date: 23-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр"). - Львів, 2011. - 28 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Д.П_мясо_2011_Паска.pdf470.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.