Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470
Title: | Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр") |
Authors: | Паска, М. З. Paska, M. Z. |
Keywords: | дипломні роботи методичні рекомендації напрямок "Харчова технологія та інженерія" |
Issue Date: | 23-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр"). - Львів, 2011. - 28 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Д.П_мясо_2011_Паска.pdf | 470.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.