Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-23T09:18:28Z-
dc.date.available2020-11-23T09:18:28Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationПаска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр"). - Львів, 2011. - 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдипломні роботиuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectнапрямок "Харчова технологія та інженерія"uk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр")uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Д.П_мясо_2011_Паска.pdf470.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.