Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T09:18:28Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T09:18:28Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр"). - Львів, 2011. - 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27470 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | дипломні роботи | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | напрямок "Харчова технологія та інженерія" | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Д.П_мясо_2011_Паска.pdf | 470.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.