Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27459
Title: | Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | mięso przepiórek zapiękanie technologia |
Issue Date: | 19-Nov-2020 |
Publisher: | Paska Mariia |
Citation: | Paska M. Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek / M.Paska, R. Branec // Gólnouczelniana sesja kól naukowych. Krakow, 2016. - P. 94. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27459 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття_польша_паска_2016.pdf | 304.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.