Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27459
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-19T10:43:36Z | - |
dc.date.available | 2020-11-19T10:43:36Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-19 | - |
dc.identifier.citation | Paska M. Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek / M.Paska, R. Branec // Gólnouczelniana sesja kól naukowych. Krakow, 2016. - P. 94. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27459 | - |
dc.language.iso | pl | uk_UA |
dc.publisher | Paska Mariia | uk_UA |
dc.subject | mięso przepiórek | uk_UA |
dc.subject | zapiękanie | uk_UA |
dc.subject | technologia | uk_UA |
dc.title | Ulepszenie technologii zapiekanych productów z wykorzystaniem mięsa przepiórek | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття_польша_паска_2016.pdf | 304.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.