Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27370
Title: Фізіологія рухової активності різних груп населення : силабус курсу, освітній ступінь бакалавр, галузь знань: 01 - Освіта/ педагогіка, спеціальність 017 Фізична культура і спорт
Authors: Вовканич, Л. С.
Vovkanych, L. S.
Кафедра анатомії та фізіології
Keywords: фізіологія рухової активності різних груп населення
силабус
кафедра анатомії та фізіології
Issue Date: 11-Nov-2020
Citation: Вовканич Л. С. Фізіологія рухової активності різних груп населення : силабус курсу, освітній ступінь бакалавр, галузь знань: 01 - Освіта/ педагогіка, спеціальність 017 Фізична культура і спорт / Вовканич Любомир Степанович. - Львів, 2020. - 13 с.
Abstract: Дисципліна «Фізіологія рухової активності різних груп населення» покликана забезпечити формування у майбутніх фахівців з олімпійського та професійного спорту науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантажень, а також вікових, статевих, індивідуальних особливостей організму. Завданнями дисципліни є: якісна та кількісна характеристика функціональних змін, що спостерігаються в системах організму та організмі спортсмена в цілому при занятті фізичними вправами; характеристика фізіологічних механізмів, які забезпечують адаптацію організму людини до тренувальних навантажень; з’ясування фізіологічних особливостей які лежать в основі впливу фізичних навантажень на організм жінок, дітей та підлітків, осіб старших вікових груп;вивчення особливостей функціонування систем організму спортсменів у несприятливих умовах довкілля та механізмів адаптації до цих умов.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27370
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фізіологія рухової активності РГН ФКіС.pdf402.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.