Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338
Title: | Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення |
Authors: | Паска, М.З. Радзімовська, О. В. Бурак, М. Paska, M.Z. Radzimovska, O. V. Burak, M. |
Keywords: | делікатесні продукти виноградні равлики |
Issue Date: | 11-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ міжнар. наук.-техн. конф. - КИЇВ : НУХТ, 2020. - С. 119-221. |
Abstract: | Мета даної роботи розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування втрат маси під час термічної обробки. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська_Бурак.pdf | 532.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.