Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М.З. | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Бурак, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M.Z. | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, O. V. | - |
dc.contributor.author | Burak, M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T07:19:32Z | - |
dc.date.available | 2020-11-11T07:19:32Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-11 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ міжнар. наук.-техн. конф. - КИЇВ : НУХТ, 2020. - С. 119-221. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338 | - |
dc.description.abstract | Мета даної роботи розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування втрат маси під час термічної обробки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | делікатесні продукти | uk_UA |
dc.subject | виноградні равлики | uk_UA |
dc.title | Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська_Бурак.pdf | 532.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.