Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.З.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorБурак, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.Z.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorBurak, M.-
dc.date.accessioned2020-11-11T07:19:32Z-
dc.date.available2020-11-11T07:19:32Z-
dc.date.issued2020-11-11-
dc.identifier.citationПаска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ міжнар. наук.-техн. конф. - КИЇВ : НУХТ, 2020. - С. 119-221.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338-
dc.description.abstractМета даної роботи розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування втрат маси під час термічної обробки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectделікатесні продуктиuk_UA
dc.subjectвиноградні равликиuk_UA
dc.titleІнноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська_Бурак.pdf532.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.