Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338
Title: Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення
Authors: Паска, М.З.
Радзімовська, О. В.
Бурак, М.
Paska, M.Z.
Radzimovska, O. V.
Burak, M.
Keywords: делікатесні продукти
виноградні равлики
Issue Date: 11-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ міжнар. наук.-техн. конф. - КИЇВ : НУХТ, 2020. - С. 119-221.
Abstract: Мета даної роботи розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення з урахування втрат маси під час термічної обробки.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27338
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська_Бурак.pdf532.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.