Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251
Title: Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
крафтові продукти
м'ясо равликів
термічна обробка
Issue Date: 4-Nov-2020
Publisher: Паска Марія
Citation: Паска М. Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі / М. Паска, О. Графська, О. Кулик // Internftional scientific and practical conference. - Prague. - 2020. - C. 76-79.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М., Коркуна О, Кулик О 2020..pdf169.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.