Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251
Title: | Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу крафтові продукти м'ясо равликів термічна обробка |
Issue Date: | 4-Nov-2020 |
Publisher: | Паска Марія |
Citation: | Паска М. Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі / М. Паска, О. Графська, О. Кулик // Internftional scientific and practical conference. - Prague. - 2020. - C. 76-79. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М., Коркуна О, Кулик О 2020..pdf | 169.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.