Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-04T13:24:43Z | - |
dc.date.available | 2020-11-04T13:24:43Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі / М. Паска, О. Графська, О. Кулик // Internftional scientific and practical conference. - Prague. - 2020. - C. 76-79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Паска Марія | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | крафтові продукти | uk_UA |
dc.subject | м'ясо равликів | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.title | Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска М., Коркуна О, Кулик О 2020..pdf | 169.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.