Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-11-04T13:24:43Z-
dc.date.available2020-11-04T13:24:43Z-
dc.date.issued2020-11-04-
dc.identifier.citationПаска М. Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі / М. Паска, О. Графська, О. Кулик // Internftional scientific and practical conference. - Prague. - 2020. - C. 76-79.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27251-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectкрафтові продуктиuk_UA
dc.subjectм'ясо равликівuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.titleСучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска М., Коркуна О, Кулик О 2020..pdf169.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.