Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.date.accessioned2020-11-02T09:35:14Z-
dc.date.available2020-11-02T09:35:14Z-
dc.date.issued2020-11-02-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Робоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2005. - 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27181-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія жирівuk_UA
dc.subjectтехнологія жирозамінниківuk_UA
dc.subjectпереддипломна практикаuk_UA
dc.titleРобоча програма переддипломної практики для студентів 5 курсу ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
роб.програма_практика_2005_паска.pdf294.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.