Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.date.accessioned2020-11-02T08:28:58Z-
dc.date.available2020-11-02T08:28:58Z-
dc.date.issued2020-11-02-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"/ Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2006. - 92 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27175-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія жирів і жирозамінниківuk_UA
dc.subjectхарчові властивості маргаринуuk_UA
dc.titleТехнологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навч_пос_тех.жирів_2006.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.