Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121
Title: | Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Личук, М. Г. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | сирокопчені ковбаси технологія бактеріально стартові культури |
Issue Date: | 29-Oct-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 1(52). - С. 36-37. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_стаття 2006 (2).pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.