Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-29T09:29:59Z-
dc.date.available2020-10-29T09:29:59Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 1(52). - С. 36-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectбактеріально стартові культуриuk_UA
dc.titleБактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбасuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_стаття 2006 (2).pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.