Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравців, Р. Й. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Личук, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Kravtsiv, R. Y. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Lychuk, M. H. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T09:29:59Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T09:29:59Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-29 | - |
dc.identifier.citation | Кравців Р. Й. Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 1(52). - С. 36-37. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сирокопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | бактеріально стартові культури | uk_UA |
dc.title | Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_стаття 2006 (2).pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.