Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121
Title: Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: сирокопчені ковбаси
технологія
бактеріально стартові культури
Issue Date: 29-Oct-2020
Citation: Кравців Р. Й. Бактеріальні стартові культури у технології сирокопчених ковбас / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Личук М. Г. // Мясной бизнес. - 2007. - № 1(52). - С. 36-37.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27121
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_стаття 2006 (2).pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.