Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085
Title: | Фізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками |
Authors: | Курган, Л. Яцкович, С. Паска, М. З. Личук, М. Г. Kurhan, L. Yatskovych, S. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | майонез фізико-хімічні показники якості смакоароматичні добавки |
Issue Date: | 28-Oct-2020 |
Citation: | Фізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками / Курган Л., Яцкович С., Паска М. З., Личук М. Г. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 21-22. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Stud nauk pratsi FHT (3) (1).pdf | 58.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.