Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКурган, Л.-
dc.contributor.authorЯцкович, С.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKurhan, L.-
dc.contributor.authorYatskovych, S.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-28T07:57:31Z-
dc.date.available2020-10-28T07:57:31Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationФізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками / Курган Л., Яцкович С., Паска М. З., Личук М. Г. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 21-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показники якостіuk_UA
dc.subjectсмакоароматичні добавкиuk_UA
dc.titleФізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавкамиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Stud nauk pratsi FHT (3) (1).pdf58.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.