Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курган, Л. | - |
dc.contributor.author | Яцкович, С. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Личук, М. Г. | - |
dc.contributor.author | Kurhan, L. | - |
dc.contributor.author | Yatskovych, S. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Lychuk, M. H. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-28T07:57:31Z | - |
dc.date.available | 2020-10-28T07:57:31Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-28 | - |
dc.identifier.citation | Фізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками / Курган Л., Яцкович С., Паска М. З., Личук М. Г. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2006. - С. 21-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27085 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | майонез | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники якості | uk_UA |
dc.subject | смакоароматичні добавки | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні показники якості майонезів із смакоароматичними добавками | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Stud nauk pratsi FHT (3) (1).pdf | 58.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.