Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26813
Title: | Клієнтоорієнтованість у ресторанному бізнесі : теоретичні підходи і сучасна практика |
Authors: | Вовчанська, Ольга Михайлівна Іванова, Лілія Омелянівна Vovchanska, Olha Mykhailivna Ivanova, Liliia Omelianivna |
Keywords: | ресторанний бізнес клієнтоорієнтованість маркетинг |
Issue Date: | 12-Oct-2020 |
Citation: | Вовчанська О. М. Клієнтоорієнтованість у ресторанному бізнесі : теоретичні підходи і сучасна практика / Вовчанська Ольга Михайлівна, Іванова Лілія Омелянівна // Научные исследования : парадигма инновационного развития : сб. тез. науч. тр. III Междунар. науч. конф. - Братислава - Вена, 2020. - С. 79- 83. |
Abstract: | Метою роботи є аналіз основних клієнтоорієнтованих технологій та обґрунтування маркетингових методів досягнення клієнтоорієнтованості у ресторанному бізнесі. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26813 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іванова Л. О..pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.