Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовчанська, Ольга Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Іванова, Лілія Омелянівна | - |
dc.contributor.author | Vovchanska, Olha Mykhailivna | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Liliia Omelianivna | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-12T12:24:35Z | - |
dc.date.available | 2020-10-12T12:24:35Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-12 | - |
dc.identifier.citation | Вовчанська О. М. Клієнтоорієнтованість у ресторанному бізнесі : теоретичні підходи і сучасна практика / Вовчанська Ольга Михайлівна, Іванова Лілія Омелянівна // Научные исследования : парадигма инновационного развития : сб. тез. науч. тр. III Междунар. науч. конф. - Братислава - Вена, 2020. - С. 79- 83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26813 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є аналіз основних клієнтоорієнтованих технологій та обґрунтування маркетингових методів досягнення клієнтоорієнтованості у ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | клієнтоорієнтованість | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.title | Клієнтоорієнтованість у ресторанному бізнесі : теоретичні підходи і сучасна практика | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Іванова Л. О..pdf | 1.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.