Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666
Title: Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною
Authors: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Keywords: гігієнічний контроль
посічені напівфабрикати
рослинна сировина
люмінометр
технологічний процес
Issue Date: 30-Sep-2020
Citation: Паска М. З. Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Сучасні тенденції з розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування : зб. матеріалів Всеукр. наук. - практ. інтернет-конф. - Львів : ЛІЕТ, 2020. - С. 15-20.
Abstract: Метою роботи є проведення експрес-методу для визначення гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска, Маслійчук ЛІЄТ_стаття.pdf460.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.