Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666
Title: | Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. |
Keywords: | гігієнічний контроль посічені напівфабрикати рослинна сировина люмінометр технологічний процес |
Issue Date: | 30-Sep-2020 |
Citation: | Паска М. З. Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Сучасні тенденції з розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування : зб. матеріалів Всеукр. наук. - практ. інтернет-конф. - Львів : ЛІЕТ, 2020. - С. 15-20. |
Abstract: | Метою роботи є проведення експрес-методу для визначення гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска, Маслійчук ЛІЄТ_стаття.pdf | 460.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.