Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-30T10:53:24Z | - |
dc.date.available | 2020-09-30T10:53:24Z | - |
dc.date.issued | 2020-09-30 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною / Паска М. З., Маслійчук О. Б. // Сучасні тенденції з розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Якість і безпечність продуктів харчування : зб. матеріалів Всеукр. наук. - практ. інтернет-конф. - Львів : ЛІЕТ, 2020. - С. 15-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26666 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є проведення експрес-методу для визначення гігієнічного контролю якості удосконаленого технологічного процесу приготування м’ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гігієнічний контроль | uk_UA |
dc.subject | посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | люмінометр | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.title | Впровадження НАССР у технології м'ясних посічених напівфабрикатів з рослинною сировиною | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска, Маслійчук ЛІЄТ_стаття.pdf | 460.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.