Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566
Title: Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Keywords: ресторанне господарство
сучасні технології майонезів
ресторанне господарство
Issue Date: 11-Sep-2020
Citation: Паска М. Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 172-173.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.