Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-11T11:40:27Z | - |
dc.date.available | 2020-09-11T11:40:27Z | - |
dc.date.issued | 2020-09-11 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 172-173. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | сучасні технології майонезів | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ПАСКА_Матеріали_ІХ_Всеукраїнської_науково_практичної _конференції – тези (1).pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.