Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2020-09-11T11:40:27Z-
dc.date.available2020-09-11T11:40:27Z-
dc.date.issued2020-09-11-
dc.identifier.citationПаска М. Сучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарстві // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали IX Всеукр. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 172-173.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26566-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectсучасні технології майонезівuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleСучасні технології майонезів підвищеної харчової цінності у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.