Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Юрій-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yurii-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-05-27T07:09:35Z-
dc.date.available2020-05-27T07:09:35Z-
dc.date.issued2020-05-27-
dc.identifier.citationБіохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2020. - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25878-
dc.description.abstractМета дисципліни: розширити знання студентів про будову основних компонентів живих клітин та продуктів харчування, створити у студентів розуміння логічного зв'язку законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві, зберіганні, приготуванні і споживанні харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectБіохіміяuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleБіохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус_ОД_біохімія_ГРС.pdf572.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.