Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861
Title: | Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів спеціальність "Готельно-ресторанна справа" харчування вітаміни мінеральні речовини очищення води |
Issue Date: | 26-May-2020 |
Citation: | Шавель Х. Є. Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 20 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лек_5_Шавель.pdf | 425.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.