Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Христина-
dc.contributor.authorShavel, Khrystyna-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-05-26T08:24:59Z-
dc.date.available2020-05-26T08:24:59Z-
dc.date.issued2020-05-26-
dc.identifier.citationШавель Х. Є. Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectмінеральні речовиниuk_UA
dc.subjectочищення водиuk_UA
dc.titleОсновні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_5_Шавель.pdf425.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.