Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шавель, Христина | - |
dc.contributor.author | Shavel, Khrystyna | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-26T08:24:59Z | - |
dc.date.available | 2020-05-26T08:24:59Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Шавель Х. Є. Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | мінеральні речовини | uk_UA |
dc.subject | очищення води | uk_UA |
dc.title | Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лек_5_Шавель.pdf | 425.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.