Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861
Title: Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
харчування
вітаміни
мінеральні речовини
очищення води
Issue Date: 26-May-2020
Citation: Шавель Х. Є. Основні складові компоненти їжі, їх гігієнічна характеристика : лекція № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 20 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25861
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_5_Шавель.pdf425.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.