Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Title: Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів
Authors: Рибак, Олег
Рибак, Людмила
Банковський, Карл
Rybak, Oleh
Rybak, Liudmyla
Bankovskyi, Karl
Keywords: санітарно-гігієнічні вимоги
харчування
агротуризм
Issue Date: 19-May-2020
Citation: Рибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291.
Abstract: На підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладів
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_FtR_2020_6_68_288-291.pdf536.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.