Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Title: | Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів |
Authors: | Рибак, Олег Рибак, Людмила Банковський, Карл Rybak, Oleh Rybak, Liudmyla Bankovskyi, Karl |
Keywords: | санітарно-гігієнічні вимоги харчування агротуризм |
Issue Date: | 19-May-2020 |
Citation: | Рибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291. |
Abstract: | На підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладів |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796 |
Appears in Collections: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_FtR_2020_6_68_288-291.pdf | 536.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.