Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРибак, Олег-
dc.contributor.authorРибак, Людмила-
dc.contributor.authorБанковський, Карл-
dc.contributor.authorRybak, Oleh-
dc.contributor.authorRybak, Liudmyla-
dc.contributor.authorBankovskyi, Karl-
dc.date.accessioned2020-05-19T10:24:46Z-
dc.date.available2020-05-19T10:24:46Z-
dc.date.issued2020-05-19-
dc.identifier.citationРибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796-
dc.description.abstractНа підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectагротуризмuk_UA
dc.titleСанаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_FtR_2020_6_68_288-291.pdf536.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.