Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибак, Олег | - |
dc.contributor.author | Рибак, Людмила | - |
dc.contributor.author | Банковський, Карл | - |
dc.contributor.author | Rybak, Oleh | - |
dc.contributor.author | Rybak, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Bankovskyi, Karl | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T10:24:46Z | - |
dc.date.available | 2020-05-19T10:24:46Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Рибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796 | - |
dc.description.abstract | На підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | санітарно-гігієнічні вимоги | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | агротуризм | uk_UA |
dc.title | Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_FtR_2020_6_68_288-291.pdf | 536.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.