Технологія продукції ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-05-11

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до класичних і сучасних технологій продукції харчування. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції у сфері готельноресторанного бізнесу, а й здобути навички і вміння пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанувати шляхи і методи виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанного бізнесу, Технологія продукції ресторанного господарства, спеціальність "Готельно-ресторанна справа", силабус

Бібліографічний опис

Технологія продукції ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 8 с.

Зібрання