Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25679
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorБоратинський, Олег-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorBoratynskyi, Oleh-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного господарства-
dc.date.accessioned2020-05-11T14:47:03Z-
dc.date.available2020-05-11T14:47:03Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П., Боратинський О. В. - Львів, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25679-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
syllabus_proektuvannia_objektiv_HRH_onovlenyi.pdf92.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.