Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25663
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-11T11:11:27Z-
dc.date.available2020-05-11T11:11:27Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25663-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельноресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу, стратегічного аналізу діяльності підприємств закладів індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleАналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
syllabus_analiz_diialnosti_pidpryiemstv_HRB_onovlenyi.pdf81.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.