Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555
Title: Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Павленчик, Анатолій
Pavlenchyk, Anatolii
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: кафедра економіки та менеджменту
Менеджмент організацій
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
Issue Date: 4-May-2020
Citation: Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 9 с.
Abstract: Формування у студентів системи базових знань із менеджменту організацій; вивчення теоретичних засад і отримання практичних навичок сучасного управлінського процесу; розуміння концептуальних засад системного управління; набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прогр Навч_Мен-т_Орг-й_ГРС.pdf208.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.