Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555
Title: | Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Павленчик, Анатолій Pavlenchyk, Anatolii Кафедра економіки та менеджменту |
Keywords: | кафедра економіки та менеджменту Менеджмент організацій спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Issue Date: | 4-May-2020 |
Citation: | Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 9 с. |
Abstract: | Формування у студентів системи базових знань із менеджменту організацій; вивчення теоретичних засад і отримання практичних навичок сучасного управлінського процесу; розуміння концептуальних засад системного управління; набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_Мен-т_Орг-й_ГРС.pdf | 208.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.