Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленчик, Анатолій | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Anatolii | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-04T07:54:25Z | - |
dc.date.available | 2020-05-04T07:54:25Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-04 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 9 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555 | - |
dc.description.abstract | Формування у студентів системи базових знань із менеджменту організацій; вивчення теоретичних засад і отримання практичних навичок сучасного управлінського процесу; розуміння концептуальних засад системного управління; набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | Менеджмент організацій | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_Мен-т_Орг-й_ГРС.pdf | 208.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.