Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Анатолій-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Anatolii-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2020-05-04T07:54:25Z-
dc.date.available2020-05-04T07:54:25Z-
dc.date.issued2020-05-04-
dc.identifier.citationМенеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555-
dc.description.abstractФормування у студентів системи базових знань із менеджменту організацій; вивчення теоретичних засад і отримання практичних навичок сучасного управлінського процесу; розуміння концептуальних засад системного управління; набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subjectМенеджмент організаційuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleМенеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Прогр Навч_Мен-т_Орг-й_ГРС.pdf208.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.