Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25516
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Анатолій-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Anatolii-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2020-04-30T09:02:16Z-
dc.date.available2020-04-30T09:02:16Z-
dc.date.issued2020-04-30-
dc.identifier.citationМенеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" / уклад. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25516-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subjectМенеджмент організаційuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.titleМенеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод_СЕМ_МО_ГРС.pdf378.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.