Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25394
Title: | Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | ресторанне господарство харчова безпека |
Issue Date: | 23-Apr-2020 |
Citation: | Паска М. Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства / Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 52-55. |
Abstract: | Є підстави стверджувати, що існує можливість використання одного із методів вдосконалення системи НАССР на підприємствах та у закладах ресторанного господарства, зокрема система моніторингу «Сlean Trace» компанії «3М» (США), яка містить прилад люмінометр, сваби (АТФ-тести), а також програмне забезпечення. Основне завдання цієї системи полягає у контролюванні очищення обладнання та санітарно-гігієнічного стану підприємства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25394 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_15_52-55.pdf | 91.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.