Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-04-23T11:43:47Z-
dc.date.available2020-04-23T11:43:47Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationПаска М. Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства / Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 52-55.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25394-
dc.description.abstractЄ підстави стверджувати, що існує можливість використання одного із методів вдосконалення системи НАССР на підприємствах та у закладах ресторанного господарства, зокрема система моніторингу «Сlean Trace» компанії «3М» (США), яка містить прилад люмінометр, сваби (АТФ-тести), а також програмне забезпечення. Основне завдання цієї системи полягає у контролюванні очищення обладнання та санітарно-гігієнічного стану підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.titleСучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_15_52-55.pdf91.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.