Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25394
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T11:43:47Z | - |
dc.date.available | 2020-04-23T11:43:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства / Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 52-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25394 | - |
dc.description.abstract | Є підстави стверджувати, що існує можливість використання одного із методів вдосконалення системи НАССР на підприємствах та у закладах ресторанного господарства, зокрема система моніторингу «Сlean Trace» компанії «3М» (США), яка містить прилад люмінометр, сваби (АТФ-тести), а також програмне забезпечення. Основне завдання цієї системи полягає у контролюванні очищення обладнання та санітарно-гігієнічного стану підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | харчова безпека | uk_UA |
dc.title | Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_15_52-55.pdf | 91.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.