Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25386
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Марія | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Zahorui, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T10:27:20Z | - |
dc.date.available | 2020-04-23T10:27:20Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Гузар У. Маркетинг у готельно-ресторанному бізнесі / Уляна Гузар, Марія Загоруй // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. - С. 18-21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25386 | - |
dc.description.abstract | Останнім часом готельно-ресторанний бізнес в Україні розвивається швидкими темпами і є одним із найперспективніших секторів туристичної сфери. Маркетинг готельно-ресторанного бізнесу – це система управління й організації діяльності щодо розроблення, створення, просування та продажу готельно-ресторанного продукту, орієнтована на задоволення потреб споживача і забезпечення досягнення поставлених цілей керівництва готелю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.title | Маркетинг у готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_05_18-21.pdf | 673.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.