Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382
Title: | Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі |
Authors: | Гузар, Уляна Лиходій, Валентина Huzar, Uliana Lykhodii, Valentyna |
Keywords: | ресторанний бізнес тайм-менеджмент |
Issue Date: | 23-Apr-2020 |
Citation: | Гузар У. Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі / Уляна Гузар, Валентина Лиходій // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. - С. 15-17. |
Abstract: | ефективне використання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. Саме тому тайм-менеджмент дає змогу працівникам визначити пріоритети при виконанні всіх видів робіт і допомагає розвивати в собі більш гнучке і спокійне ставлення до змін за рахунок оперативного корегування плану дій. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_04_15-17.pdf | 86.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.